Låna trots betalningsanmärkning

Många som har dragit på sig en betalningsanmärkning men ändå är i behov av att låna pengar undrar om detta över huvud taget är möjligt. Faktiskt är det så att möjligheterna för att beviljas lån trots betalningsanmärkning har ökat ganska mycket på senare tid. De lån som du idag kan beviljas trots betalningsanmärkning är betydligt jämfört med tidigare.

Sms lån med betalningsanmärkning

Anledningen till utvecklingen är att allt fler långivare har insett den potential som finns i att bevilja lån även till de som av olika anledningar fått en betalningsanmärkning. Dessutom finns det idag en ökad kunskap de problem som personer med betalningsanmärkningar ofta möter.   I dagsläget är det i stort sett möjligt att beviljas alla olika sorters lån, allt ifrån bolån till små lån som t.ex. snabba SMS lån trots att du har en betalningsanmärkning. Allt som krävs är att hitta de lånebolag som inte tycker att en betalningsanmärkning är synonymt med hinder.

Tänk dock på att du kan spara en hel del pengar i form av räntekostnader och andra avgifter genom att jämföra olika lån grundligt och inte ta första bästa lån som du erbjuds. Läs alltid noga igenom de krav som lånegivaren ställer på dig när du vill ansöka om lån trots betalningsanmärkning. Det är mycket viktigt att du kan uppfylla kraven.

En betalningsanmärkning behöver inte vara hinder för lån

Det finns flera långivare som erbjuder flexibla lån tryggt till Privatpersoner. Hos dem kan du låna 500 – 10 000 kr i 15, 30, 60 eller 90 dagar till marknadens attraktivaste avgifter. Affärsidén är enkel, företagen erbjuder flexibla krediter även kallat sms lån som är till för att täcka upp ett tillfälligt behov av pengar eller göra en bra affär. Pengos har sedan 2007 erbjudit flexibla krediter utan säkerhet med bra villkor som passar din lånesituation.

Låna via internet. När du ansöker via hemsidan får du svar direkt på skärmen. Som ny kund kan du låna upp till 2000 kr. Välj lånebelopp (500 kr – 2000 kr). Fyll i förnamn och efternamn. Fyll i din e-postadress samt bekräfta den i nästa ruta. Fyll i ditt mobilnummer. Fyll i ditt hemtelefonnummer (fyll i ditt mobilnummer om du inte har ett annat hemnummer). Fyll i ditt personnummer. Välj den bank du har, tex. SEB. Fyll i ditt clearingnummer och kontonummer (Fyll bara i siffror). Fyll i rutorna för information om din och ditt hushålls ekonomi. Välj på vilket sätt du önskar identifiera dig. Återkommande kunder tillåts låna upp till 10 000 kr.

Enkelt att ta sms lån

Det är enkelt att låna via sms, se beskrivningen nedan.

Om du är återkommande kund och ditt kontonummer samt telefonnummer är oförändrat gör du ansökan genom att SMS:a PM PERSONNUMMER LÅNESUMMA. Exempel: PM 7010101234 3000 till nummer 72550. Tänk på att bara skriva siffror och inga andra tecken.

Om du är NY kund gör du ansökan genom att SMS:a: PM PERSONNUMMER LÅNESUMMA CLEARINGNUMMER KONTONUMMER EPOSTADRESS HUS-INKOMST HUS-UTGIFT HUS-SKULD BARN till nummer 72550.

Exempel på en SMS-ansökan: PM 7010101234 1000 3300 7010101234 dinepost@dinmail.com 20000 10000 50000 2 (Dvs. din egen e-postadress).

Förklaring vad de de sista delarna betyder:

  • HUS-INKOMST: Hushållets inkomst efter skatt per månad (netto).
  • HUS-UTGIFT: Hushållets utgifter per månad.
  • HUS-SKULD: Summan på de lån hushållet har.
  • BARN: Antal barn i hushållet.

Observera att om du är ny kund kan du via SMS enbart ansöka om lån upp till 2000 kr. Glöm ej mellanslag mellan clearingnummer och kontonummer. När ansökan slutförts kommer den till behandling hos låneföretaget. Du får ett lånebesked via sms inom kort.

Varför ta sms lån?

  1. Första lånet 0% ränta
  2. Gratis ansökan
  3. Inga dolda kostnader
  4. Pengar samma dag
  5. Personlig service
  6. Ansvarsfull kreditgivning

Varje låneansökan prövas individuellt och en betalningsanmärkning behöver inte betyda ett nekat lån. Du lånar ansvarsfullt på 3 olika enkla sätt antingen via webbsidan, sms eller via mobilApp. Du har pengarna samma dag på kontot om du är minst 18 år samt att du klarar av kreditprövningen.

Alla långivare jobbar med ansvarsfull kreditgivning och tar sitt ansvar som kreditgivare med stöd från finansinspektionen. Företagen tillämpar de lagar och regler som finns för kreditgivning och visar alltid tydligt vad våra lån kostar utan dolda avgifter.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *